Op onze dienstenpagina las je al dat wij ons niet meer bezighouden met het invullen van enquêtes op het internet. Tegenwoordig richten wij ons enkel en alleen tot het opzetten van enquêtes voor bedrijven en personen. Zo’n enquête kan ontzettend handig zijn om de gang van zaken binnen jouw onderneming in kaart te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld peilen hoe het publiek denkt over de producten die jij op de markt hebt gebracht. Ook is het mogelijk om te achterhalen hoe mensen over de door jou aangeboden diensten denken. Naast deze twee diensten bieden wij echter nog een paar aanverwante diensten aan. Wij lichten ze hieronder kort uit.

 

Nieuw product op de markt brengen


Speel jij al lange tijd met het idee om op korte termijn een nieuw product op de markt te brengen? Dan kun jij natuurlijk jouw eigen gevoel volgen en dit product gewoon uitgeven. De kans is echter aanwezig dat het product een mislukking wordt. Dit wil jij natuurlijk voorkomen. Daarom doe je er goed aan om in dergelijke situaties een enquête te houden onder het publiek. Vraag hen bijvoorbeeld naar een eerste reactie op het nieuwe product en of ze het zouden kopen. Indien de reacties overwegend positief zijn, kun jij het product zonder problemen op de markt brengen. Zijn de mensen veelal negatief? Overweeg dan het product niet uit te geven of voer eerst een aantal aanpassingen door voor jij het daadwerkelijk op de markt brengt. Wij kunnen zo’n enquête voor jouw in elkaar zetten en uitgeven. Zo weet je zeker dat jij genoeg respons krijgt.

 

Enquête voor sociale kwesties


Is er sprake van een sociale kwestie en weet jij niet goed wat je hiermee aan moet? Ook dan kan een enquête uitkomst bieden. Wij hebben al ruime ervaring voor wat betreft enquêtes op dit gebied. Ook jouw sociale kwestie kunnen wij dus zonder problemen toetsen onder een groot publiek. Wil jij er zeker van zijn dat het probleem niet escaleert? Doe dan zo snel mogelijk een beroep op ons en wij sturen binnen de kortste keren een enquête de wereld in. De resultaten die hieruit voortkomen zorgen ongetwijfeld voor een positief effect.