Op deze site heb jij alles kunnen lezen over geld verdienen met een enquête. Maar misschien wil jij wel geen enquêtes invullen, maar zelf een enquête opzetten. Dit kan betrekkelijk lastig zijn. Zo zijn de meeste mensen niet bereid om een vragenlijst in te vullen zonder dat er ook maar een prestatie tegenover staat. Ben jij zelf een enquête gestart, maar valt de respons vooralsnog behoorlijk tegen? Dan kun jij een beroep op ons doen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het opzetten van enquêtes voor marketingcampagnes, consumentengoederen en diensten. Kortom: voor alle soorten vragenlijsten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen je hier wat deze diensten precies inhouden.

 

Enquêtes voor marketingcampagnes


Wil jij een nieuwe campagne in de markt zetten? Dan doe je er natuurlijk goed aan om eerst te peilen hoe jouw doelgroep hier tegenover staat. Hier kun je natuurlijk uitstekend een enquête voor gebruiken. Op deze manier krijg jij direct een reactie van jouw doelgroep. Staan zij er vrijwel allemaal positief tegenover? Dan kun jij jouw plannen zonder problemen doorvoeren. Is er veel weerstand? Overweeg dan het plan te herzien. Wanneer jij het oorspronkelijke plan toch doorvoert, kan dit je behoorlijk wat klanten kosten.

 

Enquêtes voor goederen en diensten


Heb jij bepaalde producten op de markt gebracht? Of ben je benieuwd hoe het publiek denkt over de diensten die jij als onderneming verricht? Laat ons dan eens een enquête opstellen om dit in kaart te brengen. Met behulp van een enquête met betrekking tot producten weet jij direct hoe de respondenten over het betreffende product denken. Zo weet je direct of je wat aan moet passen of dat iedereen tevreden is. Ook voor wat betreft diensten is dit natuurlijk het geval. Met een enquête kun jij goed in kaart brengen wat er goed gaat en waar de knelpunten zitten. Kortom: een enquête over de producten van jouw onderneming of de diensten die jij als bedrijf levert kan ook voor jou dus van toegevoegde waarde zijn!