Lang niet iedereen gelooft dat je geld kunnen verdienen met het invullen van enquêtes. Toch is dit wel degelijk het geval. Alleen moet je dan wel bij de juiste enquêtesites ingeschreven staan. Niet iedere site keert jou namelijk een geldbedrag uit voor het invullen van een vragenlijst. Soms bestaat jouw beloning ook uit een waarde- of kortingsbon. Het komt echter ook vaak genoeg voor dat jij niks verdient met het invullen van enquêtes. Wil jij er zeker van zijn dat jij daadwerkelijk geld ontvangt? Vul dan enquêtes in bij de drie bestbetaalde enquêtesites van Nederland. Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Wij leggen het je hier kort uit.

img7

1. Een geschikte site vinden


Op het internet vind je talloze websites die de mogelijkheid aanbieden om te verdienen aan het invullen van een enquête. Niet iedere site is echter even betrouwbaar. Sommige sites proberen alleen maar websitebezoekers te trekken door mensen te verleiden met mooie geldbedragen. Dergelijke sites kopen verkeer voor hun website. Hierdoor komen zij hoger in de zoekmachines, waardoor er meer websitebezoekers komen. Kijk dus altijd eerst of het om een betrouwbare enquêtesite gaat of niet.

 

2. Hoe word je betaald?


Het invullen van enquêtes via het internet levert jou vaak wat op. Je krijgt echter niet altijd betaald in geld. Zo komt het ook geregeld voor dat je bijvoorbeeld waardebonnen krijgt of bijvoorbeeld een gratis product. Wanneer jij geld wilt verdienen met het invullen van enquêtes, heb je aan laatstgenoemde twee natuurlijk niet zo veel. Kijk daarom ook altijd eerst op welke manier jij betaald wordt bij een enquêtesite.

img8

3. Maak een account aan


Heb jij een betrouwbare enquêtesite gevonden? En krijg je er ook nog eens betaald in euro’s? Dan kun jij met een gerust hart beginnen met het invullen van de vragenlijsten. Om ook daadwerkelijk betaald te krijgen, moet jij natuurlijk wel eerst een account hebben. Gelukkig maak jij deze op de meeste sites betrekkelijk eenvoudig aan. Kies vervolgens een enquête om in te vullen. Zorg er altijd voor dat jij alle vragen doorloopt. Alleen na het volledig afronden van een vragenlijst krijg jij namelijk het geldbedrag bijgeschreven op jouw account. Ben jij klaar met een enquête? Dan kun je direct een nieuwe in gaan vullen. Jij hebt dus zelf in de hand hoeveel geld jij ontvangt met deze ‘bijbaan’.