Net als vrijwel iedere Nederlander beschik jij ongetwijfeld ook over een smartphone. Breng jij veel tijd door in het openbaar vervoer? Of moet je gewoon veel wachten op bepaalde dagen? Dan tover jij vast en zeker jouw smartphone tevoorschijn. Waarschijnlijk ga je social media checken of een spel spelen. Wist je echter dat je ook geld kunt verdienen met jouw smartphone. Hoe? Door enquêtes in te vullen. Hier zijn tegenwoordig allerlei handige apps voor. Misschien ken jij wel een aantal van deze apps, maar die kans is niet heel erg groot. Wil jij enquêtes invullen op jouw smartphone die jou ook nog eens veel opleveren? Wij zetten er hier drie voor jou op een rijtje.

 

1. Google Opinion Rewards


Een handige app om geld mee te verdienen middels het invullen van enquêtes is Google Opinion Rewards. In deze app vind je verschillende vragenlijsten die jij makkelijk kunt beantwoorden. De ene keer gaat het om slechts een paar vragen, terwijl er de volgende keer een uitgebreidere vragenlijst voor je klaarligt. Hoe meer vragen een enquête bevat, hoe meer het jou oplevert. Benieuwd wat jij verdient per enquête? Dat krijg je direct na afloop te zien.

img11

2. Votechimp


Een andere enquête-app waar jij geld mee kunt verdienen is Votechimp. Ook hier worden diverse vragenlijsten aangeboden die jij in kunt vullen. Wanneer jij alle vragen uit een enquête beantwoord hebt, ontvang jij een geldbedrag. Dit geldbedrag wordt vervolgens bijgeschreven op jouw account. Wanneer jij in totaal 10 dollar hebt verdiend, kun jij beginnen met het uitbetalen via Paypal.

img12

3. Quick Thoughts


Ben jij niet op zoek naar een enquête-app om geld mee te verdienen, maar wil je juist cadeaubonnen krijgen? Dan is Quick Thougts wat voor jou. Nadat jij een volledige enquête doorlopen hebt, ontvang je hiervoor een beloning. Wanneer jij voldoende beloningen hebt verzameld, kun je deze inwisselen voor een cadeaubon van Bol.com. Je kunt zo dus zelf een leuk presentje uitzoeken.

 

Laat je niet misleiden


Er zijn tegenwoordig steeds meer apps die mensen een leuk voorstel doen om geld te verdienen middels het invullen van enquêtes. Wij willen jou en andere websitebezoekers echter wel waarschuwen. Lang niet alle apps betalen jou namelijk ook uit na het invullen van een vragenlijst. Dergelijke apps promoten zichzelf via het internet, bijvoorbeeld door websiteverkeer te kopen. Zo lijkt het alsof veel mensen actief zijn op de website van deze app, terwijl dit niet het geval is. Meld je dus nooit direct aan bij de eerste de beste app, maar kijk eerst of je met een betrouwbare partij te maken hebt.