Wanneer jij op zoek bent naar online enquêtes om geld mee te verdienen, kom je er snel genoeg achter dat deze lastig te vinden zijn. Er zijn weliswaar veel enquêtesites, maar meestal moet je het doen met cadeaubonnen of gratis producten. Op deze manier verdien jij natuurlijk alsnog geen extra zakcentje. In dat geval zoek jij ongetwijfeld door naar enquêtesites die jou wel in cash uitbetalen. Lukt het je maar niet om er eentje te vinden? Dan heb je geluk! Speciaal voor onze websitebezoekers hebben wij hier namelijk online enquêtesites op een rijtje gezet die contant betalen.

 

Enquêteplein


Contant betalen doet deze enquêtesite niet, maar jij krijgt na het invullen van een enquête wel een geldbedrag bijgeschreven op jouw account. De hoogte van dit bedrag hangt natuurlijk wel af van het soort enquête. Daarnaast is ook de lengte van de vragenlijst van invloed op het bedrag dat jij hier kunt verdienen. Bij Enquêteplein kun jij tot maximaal 7 euro per ingevulde enquête verdienen. Wanneer jij veel vragenlijsten invult, kan dit je dus zeker een leuk zakcentje opleveren.

img9

Surveybee


Surveybee biedt, naast de mogelijkheid om cadeaubonnen te verdienen, ook enquêtes aan tegen uitbetaling van een geldbedrag. Jij kunt echter niet bij iedere enquête ook daadwerkelijk geld verdienen. Gelukkig staat dit er altijd gewoon bij vermeld. Wil jij enkel vragenlijsten invullen waarvoor jij geld ontvangt? Richt je dan ook alleen tot deze lijsten in het overzicht. De rest kun je dan gewoon links laten liggen.

 

GlobalTestMarket


Wil jij veel geld verdienen met het invullen van enquêtes? Dan is GlobalTestMarket echt iets voor jou. Het aanbod is namelijk enorm, waardoor jij flink kunt verdienen aan het invullen van de vragenlijsten. Ook hier kun je kiezen uit enquêtes waarmee jij geld kunt verdienen en vragenlijsten die producten of cadeaubonnen opleveren. Kies jij voor enquêtes met geld? Dan kun jij het verdiende bedrag eenvoudig storten op jouw bankrekening via Paypal.

img10

Geen geld voor het invullen van enquêtes


Er zijn vandaag de dag heel veel sites die enquêtes aanbieden in ruil voor geld. Toch krijg jij het geld lang niet altijd ook echt uitgekeerd. Dergelijke sites gebruiken dit alleen maar als lokmiddel. Het komt ook vaak genoeg voor dat het om sites gaat die websiteverkeer kopen. Hierdoor lijkt het vaak druk op een site, terwijl dit in feite geen echte websitebezoekers zijn. Een zoekmachine registreert de activiteit echter wel, waardoor de enquêtesite hoger scoort in de lijst. Hierdoor komen er automatisch ook meer echte mensen naar de site. Let hier dan ook altijd goed op voordat jij begint met het invullen van enquêtes.