Studenten vakantie

Studentenvakantie geld besparen

Met jongeren op vakantie

Wil je graag met mede studenten op vakantie? Een vakantie is voor jongeren een hele uitgave, zeker nu de studentenkamers ook erg duur zijn en jongeren over het algemeen niet veel geld hebben en ook lekker willen stappen en genieten van het leven. Een vakantie met andere jongeren kan natuurlijk niet ontbreken. Maar hoe kun je op een studentenvakantie geld besparen? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Lastminute jongeren vakantie is extra goedkoop

Voordat je een vakantie gaat boeken kun je altijd kijken naar de beste last minute jongeren vakantie. Het hele jaar door zijn er altijd wel toffe bestemmingen die je extra goedkoop kunt boeken met een goede lastminute deal. Doe daar dus zeker je voordeel mee! Voor jongeren is Turkije ook een goedkoop land om lekker op vakantie te gaan, kijk dan bijvoorbeeld eens naar Marmaris.

All inclusive vakantie

Als je boekt naar een all inclusive dan zijn de boekingen wellicht iets duurder maar kun je vaak wel onbeperkt eten en drinken. Zo weet je van te voren al voor een groot deel welke kosten je kwijt bent. Alleen als je buiten het hotel dan nog gaat eten en drinken of excursies gaat doen zal het je geld kosten.

Geld besparen op vakantie tips

Toch nog wat meer geld besparen? Met deze tips kun je op vakantie geld besparen.

–  Wees flexibel: Soms kan een dag eerder of later vertrekken heel veel geld schelen. Als jullie de mogelijkheid hebben iets eerder of later te vertrekken kijk daar dan zeker na!
– Wissel geen geld op de luchthaven: Het wisselen van geld voor je vakantie op de luchthaven is erg duur. Je kunt het beste in het land van aankomst de lokale valuta uit de muur pinnen. Wil je niet zonder geld weg gaan wissel dan vooraf wat geld om bij de bank of wisselkantoor. Uiteraard moet je dan ook goed op de koers letten, al is de koers op de luchthaven vaak erg duur.
Doe je eigen excursies: Wil je een dagje met een jeep safari of een andere excursie dan kun je deze ook het beste ter plekke regelen en niet via je reisbureau. Terplekke kun je vaak goedkoper iets regelen en in landen als Turkije kun je zelfs onderhandelen over de prijs en dit zal vaak veel goedkoper zijn dan via je reisbureau.
Neem een bus in plaats van de Taxi: Als er goed openbaar vervoer is neem dan een lokale bus in plaats van een taxi, dit is stukken goedkoper.

Geef een reactie

Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124